Klub milionářů

Před hodně lety jsem byla s oddílem na horách. Ubytování jsme měli v pěkném penzionu v jednom z nejhlavnějších tuzemských horských středisek. První noc tam byla zima jako na Sibiři, že jsem si musela nandat zimní oblečení. Ráno jsem to říkala trenérovi a on, že to tak hrozné nebylo. Prý jsem zimomřivá. Odpoledne, když už jsme měli volno jsem na kávě potkala pána. Obyčejný nevýrazný čtyřicátník. Optal se mě, jak se mi tu líbí. Říkám, že na prd, když v noci netopí a musím spát v lyžařským. On se zděsil, a představil se mi jako majitel penzionu. Vzal telefon a objednal topenářskou firmu na kontrolu rozvodů tepla. V noci už ze mě lilo, musela jsem to ztlumovat. Tento pán mě požádal, jestli bych mu nechtěla ten večer dělat společnost, prý je velký večírek místních hoteliérů. Úplně nezávazně a vše domluví s trenérem. Bylo mi 17 let, takže pedofil to nebyl. Odmítla jsem. Muž byl v šoku. To nečekal, co by za to daly místní slečny. Nevzdal to a přesvědčoval mě dál. Asi by to tam bylo pěkné, a zřejmě by se jenom chtěl ukázat s mladým doprovodem a nic víc. Ale cítila bych se tam nepatřičně, nehledě na to, že bych byla pro celý oddíl kurva. Takže to nepřipadalo v úvahu. NE nebral za odpověď a všechny mé argumenty rozmetal. Zavolal i půjčovnu společenských šatů, která v sobotu odpoledne jistě neměla otvírací dobu. Po jeho nebylo, měla jsem přítele, nebyl to můj typ a ani penzion na tom nic nezměnil.
O dost let později - včera.
Již ve zralém věku jsem si připadala stejně nepatřičně jako málem kdysi. Kamarádky manžel jí donesl ve 12 hodin 4 vstupenky do oázy odpočinku. Byly to vstupenky pro přátele majitelů zlaté karty, které tentýž den propadaly. Jejich majitel už věděl, že je nevyužije, proto je dal svému dobrému zaměstnanci. Ten je předal své ženě, která bleskurychle vymyslela akci "ženy sobě". A tak jsem už po 18 hodině stála připravená v pozoru. Má výprava nebyla tak jednoduchá, zrušené dva kroužky dětí, manželův nezbytný včasný příchod a navíc troje ztrouchnivělé plavky z léta. (Jsem si jistá, že jsem je do bedny ukládala ve skvělém stavu.) Bohudíky ty čtvrté natahovací test zvládly, tak jsem byla připravena. Tři blondýny ve středním věku s očima jako tenisáky. Na recepci jsme přebraly osušky, ručníky i prostěradla. Ani jedna z nás na podobném místě nikdy nebyla. Ještěže jsem tam nebyla sama, takto jsme to ve třech vždycky zvládly, aniž jsme se musely někoho ptát. Úspěšně jsme našly sál jógy, bazén, vířivku a zřejmě i většinu místností, ve kterých jsme nevěděly co přesně dělat. U jednoho vodního bazénku byla má fantazie krátká a tak jsem stále čekala, zda-li tam někdo přijde a co se bude dít. Nakonec jsem se dočkala a proceduru ihned po uvolnění napodobila. A v místnosti éterických par jsme se uvelebily na déle. Přišel tam také starší pán a jak se jen lekl, když zjistil, po rozplynutí páry, že je tam sám s třemi blondýnami, znejistěl a utekl. Ve vířivce byl opravdu dlouhou dobu muž a žena. Furt jsem tam pokukovala. Říkám to holkám a ony mi povídají proč tam nejdu, vždyť je tam místa hodně.
A já, navyklá z aquaparků, kde se mačkají lidé tělo na tělo, jsem se tam vydala. Jaké bylo mé překvapení, když se na mě ti dva podívali velmi opovržlivě a ihned odešli. Asi se to tam nedělá a také je pravda, že mé plavky měly velkou vadu, kterou jsem zjistila až po oblečení na místě. Byly sice pevné, ale děsně flekaté. Nevěděla jsem, zda mi pustily barvu, nebo se mi do nich vylilo kafe, každopádně měly hnusné hnědé skvrny (převážně na horním díle, alespoň že tak). Ve velkém bazénu nás bylo celkem pět. A ta hrstka žen, která v celém komplexu byla, koukala značně nepřívětivě. Měly jsme viditelně navrch, přestože do sebe investovaly denně či týdně minimálně náš měsíční rodinný rozpočet. I přes drobné kolize jsme si to náramně užily. Nechala bych se takto hýčkat častěji!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Porno ve školce

MUŽ a silonky

Tajemství v posteli aneb covid trochu jinak