hvězdné pozadí

Obdivuji lidi, kteří se dokáží povznést nad okolní svět. Plnoštíhlé ženy v legínách, babičky s sexy ohozu, úplné primitivy vášnivě diskutující s intelektuály. Fascinuje mě jejich sebedůvěra. Já jsem totiž velký kritik a ještě větší sebekritik.
Jeden úsměvný případ s tímto darem či úchylkou, jak už chcete, je rodinka z Karlštejna. Mají domeček na zlaté cestě, ale turismus se jich absolutně nedotkl. Bojkotují ho. Paní si o víkendu nahodí spartakiádní modré trenky a jde plít zahrádku přímo do ulice. Japonští i ostatní turisté (vzdálení tak metr od ní) jsou v šoku. Fotoaparáty cvakají jako o závod, kam se na ní hrabe Tereza Maxová, která je tak přibližně stejný ročník. Jenže té je alespoň vidět obličej. Navečer si rodinka zapálí oheň a zpívají trampské písně. Vůbec jim nevadí řeka turistů. Zřejmě jsou to exhibicionisté, neboť každý normální člověk, by si vysadil do ulice túje nebo alespoň dal síťovinu na plot.
Chtěla bych zažít třeba jen jeden den v tomto rozpoložení. Musí to být úžasně povznášející pocit vykašlat se na VŠECHNY a VŠECHNO kolem sebe.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Porno ve školce

MUŽ a silonky

Tajemství v posteli aneb covid trochu jinak