Činy jsou důkaz


Hluboko uvnitř dávno vím, že slova jsou jen šlehačkou na dortu a korpus dělají činy. Jenže ono se to tak krásně poslouchá: "sluší ti to", "mám tě rád", "udělal bych pro tebe všechno" atd….

Bohužel to neslýcháme tak často, jak by jsme chtěly. (Myslím my ženy). Ale občas dostaneme nejvyšší důkaz lásky třeba v podobě tortilly.


Nejvyšší důkaz lásky:

Stalo se to takto: Byli jsme celá rodina na koncertu, kde hrál i náš syn. Koncert se protáhl od 17,30-21,15. Všichni jsme už šilhali hlady. Nemohli jsme se shodnout, já a dcera jsme chtěly jíst sladké trdlo a kluci chtěli slané. A tak jsme prvně šli pro trdlo. Měly jsme boule za ušima a kluci na nás hladově koukali. Trochu jsem jim nechala. Pak jsme šli na slané, jenže v KFC v centru byli snad všichni turisté, kteří přijeli do stověžaté Prahy. Vydali jsme se tedy k autu a v KFC drive se stavili po cestě domů. Manžel se mě ptal, zda něco nechci. Já že ne. Dcera ta praskala ve švech. Objednali si se synem každý jednu tortillu. Jen co jí rozbalili, hned mi to libě zavonělo. Dostala jsem na ni ukrutánskou chuť. Už jsme však byli kilometr daleko. "Dáš mi kousnout?" žadonila jsem manžela. On si jednou kousnul a pak mi celou dal. Tak to bylo to "MÁM TĚ RÁD" na rok dopředu….


Nejvyšší důkaz přátelství:

Jak všichni jistě víte, v neděli bylo finále fotbalu. Bohužel tento den nám lovecký pes zakousl mazlíčka (viz můj minulý článek). Tak mu to odpoledne koupám hrob krumpáčem a už fakt nemůžu. Manžel odjel do práce ještě než se to všechno stalo. Kopu, kopu a jde to ztuha. Dcera vybrala místo pod stříbrným smrkem. Všude kořeny a kameny. Náš kamarád fotbalista nabízí pomoc. Já vím, že spěchal domů, aby si v klidu s brambůrkami a pivem vychutnal celé to finále. Ujímá se krumpáče a posléze i pohřebního rituálu, který trvá s mými a dětmi z okolí další hodinu. Možná to bylo i o dost víc, mně osobně bylo tak těžko, že jsem ztratila pojem o čase.

Takže místo aby si užil kopání, tak si užil kopání. A to bez brambůrek i bez piva!

(Než se pak dokodrcali přes nedělní zácpu domů, určitě byla půlka zápasu v čoudu).

Díky

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Porno ve školce

MUŽ a silonky

Tajemství v posteli aneb covid trochu jinak