"Zobrazeno"

Otvírám facebook a vidím, kolikrát jen je zobrazeno plážové rodinné štěstí různých lidí. Některé znám, jiné ne.
Tak přidávám trochu vlastních plážových zkušeností:
Na plážích bývají přehlídky dokonalých žen, to nemám na mysli pouze jejich těla. A muži si to sakramentsky uvědomují. Nejen, že zkouknou a okomentují fyzickou stránku žen, co oko dohlédne (dále jsou zadaní muži líní chodit), ale posléze zkouknou a okomentují i jimi připravené občerstvení pro jejich nejbližší. "Koukni támhle mají úžasný salát, nepřipravíš ho zítra taky?" Má ledabyle nakrájená rajčata s kozím sýrem a olivovým olejem v nádobě od jogurtu nevypadají tak přitažlivě. Ta paní vedle má dokonale vyvážený a precizně nakrájený mix vší známe i mně neznámé zeleniny a to v luxusní nádobě na salát. Ruku na srdce i já bych si dala, tak se nemám co divit. Samozřejmě je něco jiného na veřejných plážích, kde jsou občerstvení a kavárny všude. Toto píši své zkušenosti z divokých nebo chráněných plážích, kde nic k pití a jídlu není. A když pak dojde na nápoje, je to zlatý hřeb dne. Jen co někdo z mužů otevře plechovku s pivem pěkně oroseným, to nezaměnitelné cvaknutí se nese pláží v dál. Všichni muži i spící tatínci či dědové zvednou svůj zrak. V očích mají stejnou touhu!
Takže dámy, pokud chceme býti královnami (divoké) pláže, nemusíme ani tak hubnout jako si koupit dobrý přenosný chlaďák. A samozřejmě ho kvalitně naplnit. Obdivné pohledy jsou zaručeny.
Pro zvýšení efektu přibalte vše potřebné i na přípravu frappe. (Jednoduchost sama: mléko, káva, cukr a nádoba na proklepání.)
Kam se na mě hrabe ta s tím salátem…Mrkající

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Porno ve školce

MUŽ a silonky

Tajemství v posteli aneb covid trochu jinak