VZPOMÍNKA průser I.

Člověk za život udělá spoustu chyb a hodně průserů. Po letech Vám některé z nich přijdou i vtipné, ale jiné ne. Má první vzpomínka na nezapomenutelný průšvih je na světě.
Bylo, nebylo, ale bohužel bylo. Čerstvých sedmnáct let na krku a blonďatá hlava na krku taky za účelem, aby do něj nepršelo. Tu rozhodli se rodiče, že vezmou starší dceru k moři a mladší, která ještě chodí na ekonomku, ponechají doma samotnou. Po přednášce o slušném chování, o vlkovi a kůzlátkách a o povinnosti školní docházky, předali blonďaté dceři finanční obnos. Ten měl sloužit k nákupu potravin na dobu 14 dní pro ni i pro pětaosmdesátiletou babičku, která bydlela sama. A dále byl určen k nákupu kupónu na městskou hromadnou dopravu.
Blonďatá hlava všechno odkývala a peníze zastrčila do úplně nové džínové bundy, na kterou si velmi dlouho šetřila. A vyrazila s druhou blonďatou hlavou do pražského klubu Lávka. Pomyslela si: "do šatny si bundu dávat nebudu, mám v ní hodně peněz, dám si jí ke stolku a budu jí hlídat" A hlídala tak dobře, že po půlnoci už neměla co hlídat. Bunda fuč, s ní i peníze a klíče od bytu. Všechny ostatní klíče už odletěly do Španělska. Druhé blonďaté hlavě zbylo 50,-Kč. A byla taky bez klíčů, měla totiž spát u první celých 14 dní. První napadlo, že musí ihned k nim domů, protože měla v bundě i doklady s adresou, aby viděly, zda je někdo nevykradl. Dveře vypadaly v pořádku, jak by jinak, měli přece klíče. První napadlo, že zavolají pohotovostní službu, aby jim otevřela. Přijela a bez jediného dokladu jim vložku odvrtala. Skvělá věc ve čtyři ráno (vrtání se domem rozléhalo). Pak první hlava našla doma novou vložku do zámku, přece by nemohla být v otevřeném bytě 14 dní. Bohudík ji měli. Když došlo na placení, obě se na sebe podívaly, měly jen těch 50,-Kč. Celou svou pokladničku den před tím první hlava použila na tu značkovou džísku.
Pán z pohotovostní služby měl ale dobré srdce a blonďatých hlav se mu zželelo. Vzal tedy tu padesátku a rozloučil se.
A co bylo dál? První hlava jezdila měsíc na černo, jedla kompoty a ostatní obsah spižírny. Druhá hlava jí půjčila peníze na nákupy babičce.
Trochu i zeštíhlela. (První hlava, ne babička)
A rodičům, těm to nepřiznala.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Porno ve školce

MUŽ a silonky

Tajemství v posteli aneb covid trochu jinak