Turbomyš

Jezním ráda, snažím se být ohleduplná, převážně dodržuji předpisy, pouštím většinu chodců (hlavně děti a důchodce). Už si začínám zvykat na řidiče s kšiltovkami a různými hučkami bránícími výhledu. Sluneční brýle jsou kapitolou sami pro sebe. Kolik řidičů je má, když je oblačno, zataženo, někdy i deštivo ba dokonce za soumraku či ve tmě. Možná je to cool, ale dost nebezpečné pro ně i okolí. Nejlepší je však parkoviště naší hudební školy. Tedy ona vlastně žádné parkoviště ani nemá, jen lidé ze školy parkují na parkovišti před paneláky. A pokud by se nějaký panelákový důchodce YouTuber našel a natáčel každodenní pohled z okna, brzy by měl hodně odběratelů. Já to vidím 3x týdně a nestačím se divit.

Nechápu proč maminky, které se řídit teprve učí, zajíždějí do úzké parkovací ulice. Musí jim být jasné, že dříve či později budou muset vycouvat. Otočit se na konci je prakticky nemožné při denním provozu, neboť na konci stojí ještě dvě auta navíc s řidiči čekajícími na děti. A tak se pokaždé zaseknu a nestačím valit zrak. Tři auta jsou opravdu fenomenální. Onehdy se mi stalo, že jsem dorazila přesně za první a před druhou expertkou. Takže se v té ulici totálně zasekly a já byla mezi. Nešlo to ani tam, ani tam. Potřebovala jsem vyzvednout svou i cizí holčičku. Za druhou expertku se postavil ještě Vietnamec s megadžípem. A jeho řidičské umění předčilo i ty dvě. Nechápu, že se tam vůbec vešel, když já s malým autem jezdím na těsno. Výsledkem bylo, že můj 15 minutový předstih se proměnil v 20 minutové zpoždění a dvě popotahující slečny. Mám tedy ponaučení, do ulice nezajíždím, po tak dlouhé době první místo, kam se bojím vjet. Nechávám to na hlavní.

Jéénže dnes si jedna maminka zaparkovala ROVNOU do křižovatky s parkovištěm. Pak si tam v největším klidu nakládala dvě děti. To by mě fakt zajímalo, co bere, abych si taky zobla. Mně totiž tekly nervy, navíc tam čekalo spousta lidí. Je to ulice k obchodům. Čekat jsem však musela, protože má hlavní ulice je po čase slepá. Zase jsem byla na špatným místě. Ano, kamarádka by mi řekla: " Na to je holka metro a autobus nejlepší řešení". Jenomže já toho mám naplánováno moc a bez auta bych neměla šanci. Jsem prostě taková turbomyš. A když zpomalím, tak usnu. Dobrou…

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Porno ve školce

MUŽ a silonky

Tajemství v posteli aneb covid trochu jinak