Budka na budku


Ano, v dnešní celkem moderní době stále existují veřejné telefonní budky. Každý člověk už má sice jeden či více mobilů, ale vyhláška je vyhláška. Je to prý kvůli bezpečnosti každého z nás. A kdo myslí na bezpečnost těch, kteří mají telefonní budku přímo u okna? To už asi nikdo, těch je totiž menšina. Tak pro přiblížení té většině národa uvedu pár příkladů. Vaše fantazie by Vám totiž nemusela postačovat.


Veřejná telefonní budka slouží pro:


  1. 1.Sdružení pubertálních jedinců, kteří řvou jak na lesy a provádějí zakázané věci. Tedy kouření cigaret, kouření trávy a pití alkoholických nápojů atd. Všechny vyprodukované odpady z této činnosti pak umísťují za nejbližší plot (tedy můj). Takže sběr flašek a vajglů se zařadil mezi mou obvyklou zahradní činnost, jako je hrabání listí, sekání a pletí. Avšak s tím rozdílem, že ji vykonávám CELOROČNĚ. Ještě jsem v očekávání, až mi nějaká flaška přistane přímo na hlavě při pletí záhonu.


  1. 2.Cizojazyčně hovořící osoby. Jsou v zemi zřejmě ještě krátce na to, aby si pořídily stírací kartu a telefon. Většinou volají hodně do daleka a proto taky HODNĚ křičí. (To je jejich poznávací znamení). A šíleně drmolí, musí toho přeci tolik říci.


  1. 3.Cizojazyčně hovořící osoby, které pravděpodobně vlastní nekonečnou telefonní kartu. Nějak čipově poblblou. Ty poznáte tak, že mluví potichu a stále se rozhlíží na všechny strany. Přijíždí autem ve větším počtu a auto nechávají nastartované.


  1. 4.Drogově nebo alkoholově závislí, kteří chtějí z budky vymlátit trochu těch drobáků. Pokud to ještě nevíte, a vím, že většina z Vás asi ne, tak už existují jen budky kombinované. Tedy jak na kartu, tak i na peníze. Jeden maník si dokonce vzal sekeru a v jednu hodinu v noci s ní prosil budku o almužnu. Třásla jsem se hrůzou a volala policii. Ten zvuk byl šílený.


  1. 5.Zvláštní individua mluvící českým, nebo slovenským jazykem. Nejdou blíže specifikovat, neboť jejich chování je velmi různorodé. Avšak normálním lidem na míle vzdálené.



Někdy se stane, že budka žere peníze a na oplátku žádné služby neposkytuje. To se pak dějí věci. Nikdo si to nenechá líbit. Fanatismus okradených se projeví. To si vždycky říkám, že těch čtyřek se dnes urodilo. Než mi to dojde. Vrchol všeho byl, když vetchá stařenka zřejmě nevlastnící mobil, mlátila kovovým hrotem hole jako v amoku. K té mi ty drogy neseděly a tak jsem volala O2 provozovatele, aby si to šel opravit. Nebo už mi hrábne.


Napsala jsem i stížnost založenou na omezování pohybu po zahradě, znečišťování a překračování limitů hluku. Odpověď zněla, že nejsou majiteli, ale mají budky jen ve správě. Od majitelů jsem už odpověď nedostala.


Važte si svého (problematického) okolí, mohla by Vám u oken přes noc vyrůst také jedna BUDKA.Křičící

PS: Pardon, to číslování mi nějak nejdeUsmívající se

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Porno ve školce

MUŽ a silonky

Tajemství v posteli aneb covid trochu jinak