Topmodelka z kontejneru

Jak jistě všichni víme, krása je pomíjivá. A všechna zaměstnání s ní úzce spojena jsou jen na čas. A přesto mě topmodelka v kontejneru na odpad značně vyvedla z rytmu. Úplně jako přimražena jsem sledovala tento zvláštní úkaz. Bylo to tak.

Když jsem jednou odvedla dceru na cvičení a rychlým krokem přišla k autu, uslyšela jsem zvláštní zvuky. Pro nedostatek místa jsem parkovala až moc blízko kontejnerů. Nasedla jsem a těšila se na krásných 40 minut bez žádostí. Neustálé přání a žádosti mých dětí mě někdy dost unavují. 40 minut klidu pouze s tichým nákupním vozíkem v Tescu (občas tedy skřípe a drhnou mu kolečka, většinou jen tomu mému a s balíkem mléka už nemám sílu ho jít vyměnit) bylo zpříjemněním odpoledne. Tam jsem se však ani nedostala.

Udiveně jsem pozorovala vibrující kontejner. Jaké však bylo mé překvapení, když z něj vykoukla opravdu krásná slečna - žena. V první chvíli jsem si myslela, že při vyhazování odpadu jí tam něco upadlo. No komu se to nestalo? Já tam občas upustila i kabelku s pytlíkem smetí. A vždy bylo jako na potvoru čerstvě vyvezeno, takže jsem se tam nakláněla jako o život a celá se ušpinila a upatlala. No přece tam tu kabelku nenechám.
Slečna však vyskočila s obratností gazely a štrádila si to naproti k dalšímu konťáku. Tam se vyhoupla energickým výskokem, provedla přešvih jednou a záhy i druhou nohou a už byla v něm. Zůstala jsem s pusou dokořán, takže nejen modelka, ale i gymnastka. Tu ladnost by ji mohla závidět leckterá baletka.


Co dodat, kdoví jak se na ulici dostala.

Večer jsem to vyprávěla manželovi. Ten skoro nepřemýšlel a odvětil: "Viděla si jí ruce?" V první chvíli jsem hned nepochopila, až posléze mi to docvaklo.

Hm drogy, to je svinstvo.

Co asi byla dříve? Modelka, gymnastka, baletka nebo jen hodná bezproblémová dcera, které rodiče umožnili všestranný vývoj???


O tom by se mohl napsat celý román.


Takže občas se i koukněte, kdo z těch fanatických hrabošů Vám zrovna převrací kontejnery.

Abyste se nedivili!Překvapený

Foto Zbyněk Hozák
K této fotografii se vztahují autorská práva
Se svolením autora

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Porno ve školce

MUŽ a silonky

Tajemství v posteli aneb covid trochu jinak