Zimní sen

Je zima a všichni máme své tajné sny. Někomu se plní a někdo si je musí splnit sám. A já, jako akční žena jsem se toho chopila vlastnoručně. Objednala jsem si pokoj v kouzelné horské chatě, daleko od civilizace. A domluvila se i s kamarádkou. Jenže jsem pozapomněla, že kromě našich dvou pokojů tam majitel pronajímá ještě dalších osm. Nikdy se mi nestalo, že bych s lidmi nevyšla, ale tohle nebylo o lidech. To bylo o pidilidech. No prostě se nám poštěstilo to, že zbytek pokojů obývali rodiče s kojenci. Já už měla syna 3 letého a kamarádka 6 letého. Byla jsem šťastná, že už v noci krásně spí (byl dlouho kojený) a začíná i s lyžováním. Když jsme první den přišli z lyžování, čekalo nás překvápko ve formě vyrovnaných 12 ti nočníků ve společenské místnosti. A to nebylo to nejhorší. Zbytek dětiček byl ještě v plenách. Do osmi pokojů se vtěsnalo neskutečné množství malých dětiček. Každá rodina měla 3 i více človíčků. Nazvala bych to "Dovolená v jeslích". A to nebylo přesně to, co jsem si vysnila.

Zvukotěsnost chaty byla nulová, takže jsem pomalu u každého kojení psychicky asistovala. Spím totiž velmi lehce. Definitivní budíček byl ve 4.30hod. Bylo to jako lavina! A to k horám bohužel patří. Měla jsem kruhy a pytle pod očima. Po dvou dnech jsme vážně zvažovaly návrat do Prahy. Člověk je však tvor velmi houževnatý a většinou zvládne vše. Navíc nejsem ten, který se vzdává. Tak jsem pobyt dokončila, akorát jsem v práci nevypadala jako po dovolené. Poskytlo mi to však nezapomenutelný zážitek na dlouhá léta.
Takže radši si příště zjistěte i ostatní osazenstvo penzionu či hotelu, aby se Vám taky nepoštěstilo, že natrefíte na "Přátele ligy kojení". Bude to ten správný krok.

PS: Mé nezadané kamarádce se například stalo, že byla ubytovaná v ohromném areálu, který si celý, kromě pár lůžek, pronajali profesionální hasiči. Mrkající

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Porno ve školce

MUŽ a silonky

Tajemství v posteli aneb covid trochu jinak