Dámské záchodky 2

Tak píši slíbené pokračování.

Vůbec jsem netušila, že takovýto …. článek může mít takový ohlas. A ani ve snu mě nenapadlo, že to bude článek dne! Děkuji všem za přečtení a za hojné komentáře. Vlastně všechny reakce byly pozitivní a tak mám velkou chuť na další psaní.

Má příbuzná mi onehda vyprávěla skvělou historku. Smála jsem se ještě další den.

Byl vlahý jarní podvečer a Helga si vyšla, tedy spíše vyjela se svým drahým na výlet. Měli těsně před svatbou a vše bylo dokonalé. Domluvili se, že si zajedou na pozdní oběd, či dřívější večeři do útulného penzionku za Prahou. Pak měli v plánu ještě procházku v jarem vonící přírodě.
Zastavili tedy na parkovišti penzionu a vydali se do prostor restaurace. Sedli si ke stolu pro dva a objednali aperitiv. Společně probírali poslední detaily svatby. Nechali si doporučit jídlo od šéfkuchaře. Kachnička s doma nakládaným zelím a domácím bramborovým knedlíkem vypadla opravdu neodolatelně.
Helga se napucla jako nikdy. Tedy spíše, jako dříve. Před svatbou totiž už minimálně 2 měsíce držela přísnou dietu. A jak si už jistě všichni dovtípíte, toto nebyla ta nejlepší volba. Hele se zatmělo před očima, takové křeče v břichu ještě nikdy v životě neměla.
Vyběhla tedy směr dřevěné schodiště, tam se nacházela toaleta. V tom si všimla značení WC. Zaradovala se "to je bezvadné, už je záchod i tady nahoře" dříve totiž na toaletu musela po dřevěných schodech dolu a pak ještě po dlouhé pavlači. Byla ráda, že majitelé zřídili toalety i nahoře. Vběhla tedy do místnosti a uviděla záchod. Vzhledem k jejím zažívacím problémům jí nikdo nemůže mít za zlé, že mnoho nepřemýšlela a konala.
Omyla si rychle ruce a spokojeně se vracela ke stolu. Už se zařekla, že si dá pozor na to co jí. Společně s Borisem vypila ještě vinný střik na zdraví a na svatbu a moučník si nechala ujít. Boris si objednal domácí štrúdl se šlehačkou. Moc si na něm pochutnával. Kdyby tak tenkrát odešli bez moučníku, tak by z toho neměla trauma další řadu let a já bych teď neměla o čem psát.

Najednou se místností rozezněl vzteklý mužský hlas. " Do pr… práce, já se na to můžu vysr…. Objevuje se chlap v montérkách. Do restaurace vchází i majitel objektu a ptá se muže, co se stalo. "No víte šéfe, zašel jsem si jen ven na jedno, a když jsem se vrátil, abych namontoval ten nový záchod do kabinky, co nevidím" říká instalatér bez dechu. " Je v něm hovno, hovno jako kráva!" Helga už začala rudnout.
Je možné, že udělala potřebu do záchodu, který ještě nebyl namontován na svém definitivním místě? Ke slovu se dostává i majitel penzionu a společně s instalaterem nadávají. Zjišťuje, že zřejmě ano.

Rychle začala Borise pobízet k té romantické procházce, jinak by se musela snad hanbou propadnout. Šla si tedy "nenápadně" rychle do auta pro kabátek.
I když horko ji bylo až MOC.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Porno ve školce

MUŽ a silonky

Tajemství v posteli aneb covid trochu jinak