Dámské záchodky

Jen málokdo z mužů tuší, co se za těmito zdmi odehrává. Tato místnost se dá vlastně bez nadhledu srovnat s porodním sálem (v součtu určitě).

Tolik bolesti ženy musejí protrpět čekajíce ve frontách v dámských toaletách. Chlap by namítnul: "tak proč nechoděj dřív?" Když my ženy vždycky doufáme v ty lepší konce a dlouhou neubíhající frontu si prostě nepřipouštíme jako pravděpodobnou variantu.

Občas se mi i stalo, když už bylo nejhůř, že jsem prostě poprosila tu první a řekla, že už se počůrám, když mě nepustí. Vždy jsem se setkala s pochopením. Nikdy jsem nebyla drzá ani arogantní.
Nyní, jako starší, když už je opravdu nejhůř, chodím na pánské toalety. Hlavu sklopenou do země a jdu rovnou do kabinky. Tímto se všem mužům, co to čtou, omlouvám.
Na dámských toaletách se ale řeší problémy, vznikají nová přátelství, domlouvá se i obchod. A někdy je také děsná sranda. O to jste Vy muži ochuzeni.

Tak třeba:
Jednou na velké pražské akci bylo to pálení čarodějnic spojené s koncertem mnoha známých zpěváků, jsem čekala gigantickou frontu na toaletu. Já a má nejlepší kamarádka jsme si tu půlhodinku vzájemně zpříjemňovaly tlacháním. Koncert nám ubíhal a my byly zavřené v hnusné kachličkárně s vůní čpavku. Už se nám i přitížilo. Pokud by někdo na tuto frontu koukal, vypadalo by to takto. Vždy ženy a dívky na předních pozicích fronty tancovaly. Ne, že by se už připravovaly na koncert, prostě to už nemohly vydržet.
A tu se blížil vysněný konec, v tom přiběhla nějaká krasotinka a stoupla si rovnou přede mě. Já ji povídám, ať jde dozadu do fronty a nehodlám ji pustit před sebe. Stoupla jsem si před ní. O ona zase šla dopředu. "Tady tě nikdo nepustí, čekáme tu už půl hodiny a koncert nám zatím ubíhá" říkám jí já. Ona na to suše: "Já jsem ale přítelkyně pořadatele". Celá fronta už sleduje tento zábavný duet.

"Tak běž čůrat na pódium" pohotově zareaguji.
Celá fronta se hroutila smíchy, určitě si mnohé dívky i ucvrnkly, neboť, jak jistě víte, je špatné se smát s přeplněným močákem.

Krasotinka zrudla a otočila se na podpatku směr východ. Kdyby nás požádala, jistě by jsme ji pustily, všechny to přece známe.
Další WC story příště..

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Porno ve školce

MUŽ a silonky

Tajemství v posteli aneb covid trochu jinak