Kryštof na Strahově

A proč ne? Klobouk dolů, naplnit tento stadion je nadlidský výkon.

Včera jsem se tohoto koncertu spojeného s 25 lety působení na české scéně zúčastnila. Škoda, že počasí bylo podobné listopadu a ne půlce září. Bylo sychravo, poprchávalo a chlad pronikal až do kostí. Davové nadšení však bylo natolik hřejivé, že jsme si to ani neuvědomovali.

Koncert byl VELKOLEPÝ. Svítící náramky, které jsme dostali u vchodu, měnily barvu do rytmu hudby a utvářely neskutečné kulisy. Ve tmě, kam oko dohlédne, blikalo nebo svítilo čtyřicet tisíc světýlek stejně či choreograficky různorodě. Fakt dobrý! Ohňostroje a jiné kouřové efekty byly také zdařilé.

Až na ty zimní boty do -15 C a péřový kabát jsem byla moc spokojena.
Zážitek však byl i návrat domů. Když před námi zastavil autobus a otevřel dveře, byli jsme v sedmém nebi. Dav se začal hrnout. Autobusák znejistěl a chytil ho amok.

Začal na nás křičet: "Vylezte vy zvířata, já jsem otevřel omylem!!!" Na to rozzlobený dav reagoval návrhem o převrhnutí tohoto autobusu. Byla by to hračka, ještěže ti rozumnější převládali. Na takovéto akce by měli posílat otrkané řidiče, dle mého názoru. Vešli jsme se až do čtvrtého a ten dřel spodkem o beton. Ne furt, jen při přejetí nějaké nerovnosti.
No prostě zážitek jak má být.

Dnes je druhý koncert, počasí vypadá lépe a tak všem, co už se chystají, přeji moooooc zábavy. Klidně bych šla i dneska.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Porno ve školce

MUŽ a silonky

Tajemství v posteli aneb covid trochu jinak