Časované bomby

Každý den je člověk tak trochu na hraně. Někdy více, jindy méně. A pokud tráví svůj čas v pražské dopravě, tak to platí dvojnásob. Nejsem žádný dravec ani brzdič. Jsem normální slušný řidič. Avšak s údivem zjišťuji, že toto slovní spojení se nepoužívá. Není normální být slušný. Už po několikáté jsem jen o chlup unikla srážce.
A zase stejná písnička.

Auto veliké jako hora a v něm drobounká žena. Opravdu ze mě nemluví závist.

Jasně, také bych chtěla být štíhlejší a vlastnit auto větších rozměrů a s více koňskými spřeženími, ale o tom tento článek fakt není.

Jsou jak časované bomby.
Většinou jsou asijské národnosti, vždy jsou ve věku 25-45 let. Zbytek jsou ženy evropské stejného typu i věku. Z řidiče vidíte jen šošolku hlavy a dlouhé umělé nehty jedné ruky na volantu. V druhé ruce drží vždy telefon té nejlepší značky. Telefon není u ucha, ale pomocí dlouhých nehtů se snaží chatovat či surfovat, možná psát SMS.

Kontrola několika tunového monstra jde v tu chvíli prostě stranou. A tak i ta jejich jízda vypadá. Telefon totiž drží vlastně pořád. Obraťte pozornost vážení řidiči, že tento můj poznatek, je pravdivý. Ano i muži vozí jeepy, ti však jezdí do práce a z práce. Ale tyto ženy se prohánějí Prahou celý den. Jednoho mého kamaráda před pár lety v Praze na okruhu nabourala žena z této skupiny. Její přední nárazník ho navštívil v kabině vozu, těsně za zády. První na co se zmohl, byla otázka: "Kam čumíš ženská bláznivá?" Žena celkem klidně a pohotově odvětila: " Na billboard" sklapl, už neměl dalších otázek.

Začínám mít z nich i respekt, sic je mi život milý. Předevčírem mi takováto dáma vjela do pruhu. Měla jsem co dělat, abych to ubrzdila. A ona si vůbec nevšimla, že to není její pruh. Ťukala holt, ťukala, viděla jsem z ní jen culík a mobil. Má smysl vůbec troubit? Nejlepší je mít v autě kameru, jenže tu Vám zase při první příležitosti někdo ukradne.


Ano, nejlepší je si jezdit MHD. I když tedy taky nevím. Nedávno jsem brzy ráno jela metrem a pán se tam holil. Ne však strojkem, ale žiletkou. A pak to vyfukoval do éteru. Znechuceně jsem to vyprávěla kamarádce a ta povídá, že to vůbec nic není, že jsem přecitlivělá. Ona prý jezdí každé ráno autobusem s paní, co si loupe lupénku a hází do éteru.

Tak to vidím na útěk někam do lesů, kde nejsou JEEPY ani MHD.

Proboha jsem tak jiná, nebo to ostatní nevidí. Kde je hranice tolerance???Nerozhodný

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Porno ve školce

MUŽ a silonky

Tajemství v posteli aneb covid trochu jinak