TĚLO

Každý z nás máme stinné stránky. Nikdo nejsme dokonalí, jen občas se nám chyby jiných nehodí zrovna do krámu. Tak jako mně.

Když syn nastoupil do skvělé státní školky, byl pln nadšení.
Dostal paní učitelku mladou, krásnou, pouze značně obézní. Její obličejové rysy, byly jako tesané do kamene, jen tak asi 60 kg minimálně měla navíc. Marně jsem krásku prosila, aby nedávala mému tříletému synovy sedm houskových knedlíků. Bylo to úplně zbytečné. Když už mi po nějaké době došla trpělivost (syn měl sklony k obezitě), poslala jsem do školky manžela.

Vyrazil pln zlosti a odhodlání, doslova jsem ho k tomu dlouhodobým nátlakem přinutila. Když ji uviděl, změnil taktiku. Na krásku se pěkně usmál a povídá "Paní učitelko, prosím Vás, nepřidávejte klukovi". Zamrkala na něj svými předlouhými řasami a říká "Víte pane, to máte těžké, TĚLO SI TO ŽÁDÁ".

Co dodat, v jejím případě, to bylo rozhodně nesporné. Své žádající tělo vzorně poslouchala.

Pouze měla to štěstí, že jí Pánbůh nadělil krásy na rozdávání. Dodnes u nás doma koluje tato hláška. Vždycky když jíme nebo pijeme, co nemáme, někdo prohlásí "Tělo si to žádá". A nejsme daleko od pravdy.

Přejídání je zlo, nic dobrého lidem nepřineslo.
Tak proč je to nezdravé jídlo tak neskutečně dobré??????

Později jsem vše, alespoň trochu pochopila. V této školce určitě měli Michelinskou hvězdu.

Vždy, když jsem na kluka čekala, došlo mi, že bych dala cokoli, jen aby mi malilinko nandali. A jak pekli? Když byly slavnosti, rozdávali na zahradě koláče. Ty koláče byly tak nadýchané, že jste je museli dobře držet, aby neulétly.

To se pak papinká, vůbec se nedivím.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Porno ve školce

MUŽ a silonky

Tajemství v posteli aneb covid trochu jinak