Protéza

Na cestě do Františkových lázní nás před pár lety zaskočila nemilá událost.

Náš malý syn začal kašlat a nemohl přestat. Prvně jsme mysleli, že mu jen něco zaskočilo, ale po několika minutách nám bylo jasné, že to jen tak nepřejde. Otevřeli jsme tedy okýnka na autě a dojeli do Chebu. Byla totiž sobota a tam se nacházela nejbližší pohotovost.

Na příjmu na dětském oddělení sloužil úžasný doktor. Dali synovi dýchnout na rozšíření a zklidnění průdušnice a mohli jsme pokračovat do lázní. S sebou jsme však dostali i "nejlepší" lékařskou zprávu: "Euforický kojenec, blahobytného vzezření se dostavil s dýchacími ……."

Dost jsme se zasmáli a naše paní doktorka také. Lékař poeta.

K tomu naše dětská doktorka povídá "Víte, jaká byla nejlepší zpráva, kterou mi rodiče přinesli?" Změnila jsem se v jedno ucho.

" Záchrannou službou ošetřeno tržné zranění na dolní končetině. Zranění bylo způsobeno zubní protézou (ne vlastní)."

Hlavou mi prolétla vzteklá babička, která už hlídání vnoučat nezvládala psychicky, tak pokousala osmiletou vnučku na noze. Psi snad protézu nemají, nebo jo? V dnešní době, kdy mají psi kočárky, botičky, vyhřívané bundy, teplákovky, šperky atd. bych se vůbec nedivila, kdyby měli i protézy.

Paní doktorka mě chvíli nechala poddávat fantazii a pak šla s pravdou ven.

Tato osmiletá holčička byla s táborem v bazénu. Skákala do něj z okrajů, ještěže na nohy ne šipku, a narazila patou na vypadlou zubní protézu.

Neskutečná náhoda (nehoda)! To nevymyslíš.
A někomu určitě sakramentsky chyběla.

Foto Zbyněk Hozák.
K této fotografii se vztahují autorská práva.
Se svolením autora.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Porno ve školce

MUŽ a silonky

Tajemství v posteli aneb covid trochu jinak