Nadpřirozeno


Občas mívám pocit, že se mi osud vysmívá nebo přinejmenším mě provokuje.

Dějí se mi zvláštní věci a s rukou na srdce mohu říci, že velkou část z nich nemám šanci ovlivnit nebo snad ano?

Velmi často se zasekne pokladna vždycky, když vyčkám frontu a přijde na řadu můj nákup. Mohu říci, že už jsem si na to snad i zvykla. Pokaždé, jak se ráno opozdím (z jakýchkoliv důvodů, ať mou vinou nebo ne), je neskutečná dopravní zácpa i na místech, kde bývám skoro sama (pokaždé jinde).

Elektronika mi vypovídá službu a stačí, aby přišel někdo jiný, udělal totéž a vše jde jako po másle. Samozřejmě vím, elektronika odchází, ale netušila jsem, že i ožívá. Věřte, nejsou to ojedinělé případy, je to můj každodenní chleba.

Vždy jde jen o přístup. To, co dělám s nechutí, občas i odporem, se mi mstí.
A pak s tím zaberu stokrát více času, než kdybych se nad to povznesla a nutné věci udělala s chutí (snad nejhorší je odkládat hovory, především pracovní Usmívající se).

Co se týče zácpy a zpoždění, i v tomto případě jde o přístup. Já už dopředu vím, že nemám šanci to stihnout, tak to nestihnu.

Je to síla vůle, nadpřirozeno, tok energie nebo jak správně nazvat, to co přímo ovlivňuje věci kolem nás.

Také se Vám stává, že o něčem usilovně přemýšlíte dlouhou dobu a pak se stačí jen zhluboka nadechnout, rozhlédnout kolem sebe a řešení se ukáže samo? Prostě najednou vidíte tu správnou cestu, ten správný směr a jste si tím naprosto jisti.


Musíte však otevřít duši i srdce, jen oči totiž nestačí. Hodně lidí bohužel nic otvírat nechce. Asi se bojí průvanu. Jejich škoda.

Nebojte se vnímat život všemi smysly. Jen tak porozumíte světu a především i sami sobě.

Já osobně vidím na lidech převážně ty dobré stránky a je jedno, pod kolika vrstvami prachu jsou ukryté.

Vyndejte prachovky a pusťte se do toho. Začal NOVÝ SKVĚLÝ ROK.

Někdy Vás na správný směr přivede zvláštní západ slunce, úžasná hudba, jindy známá, dávno zapomenutá vůně a nezřídka kdy zajímavý člověk.

Foto Zbyněk Hozák
K této fotografii se vztahují autorská práva
Se svolením autora

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Porno ve školce

MUŽ a silonky

Tajemství v posteli aneb covid trochu jinak