SBOHEM?

Konec Blog. cz ???
Už od včera o tom stále přemýšlím, kolik času, energie a lásky jsem blogu DALa. On mi také hodně DAL.
Ach jo, už zase účtuji. Profesionální deformace, ale to je život.

Když uzavíráme kapitoly "účtovat" chtě-nechtě musíme. Hodně nocí jsem propsala, hodně lidí poznala, přes 18 000 lidiček strávilo čas nad mými řádky za dva roky, (když jsem nainstalovala měření).

Vážně neuvěřitelné, o tom se mi ani nesnilo. Milé komentáře mi vylepšovaly nejeden šedivý den. Opravdová radost z výběrů, z titulek a ze smyslu psaní vůbec mě naplňovala. Cítila jsem, že mám, co dát. Že chci rozesmát, potěšit nebo jen odpoutat své čtenáře od každodenní rutiny. Před blogem jsem léta psala "do šuplíku", neměla jsem odvahu dát to na světlo. Mé písničky i básně a texty znal jen jeden člověk.

Blog mě posunul dál. Vydala jsem knihu a další jsou v jednání. A i když mou prvotinu někdo vtipně nazval dobrá "Autobusovka", je to pro mě čest, je to víc, než jsem kdy doufala. Dnes v době srostlých mobilů s rukou někdo odložil přístroj a chopil se v autobuse mé knížky. Recenze ke mně byly nadmíru šlechetné. A to všechno mám jen kvůli Blogu.
Ještě bych tímto chtěla poděkovat fotografovi Zbyňku Hozákovi za krásné fotografie, které dva roky těšily Vaše "jiné" smysly při čtení mých článků.

DĚKUJI Vám, bylo mi ctí s Vámi trávit čas.
Založila jsem si blog na https://janabruzkova.blogspot.com/
Vůbec to tam neumím. Zase výzva.
Pokud Blog přežije, zůstávám, je tu milá společnost.
Sledovat mě také můžete na https://cs-cz.facebook.com/jana.bruzkova.169

A ještě jedna má "srdcovka"
Foto Zbyněk Hozák
K této fotografii se vztahují autorská práva
Se svolením autora

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Porno ve školce

MUŽ a silonky

Tajemství v posteli aneb covid trochu jinak