muž Nemuž

Měla jsem nemalé pokušení tento článek zveřejnit. Možná se některých mužů dotknu, avšak nemůžu si pomoct. Vadí mi, když se lidé ponižují. Vím, že občas to některým vyhovuje a chtějí být ponižováni, ale těch je malé procento. Většinou jen vyhoví silnějšímu.

Před malou chvílí jsem se vrátila z obchodu. Byla jsem si vyměnit rozpáranou bundu za jinou, zatím nerozpáranou. Koukla jsem i na výprodej plavek. Pro dceru se krásně nakupuje. Co je malý, to je hezký a u plavek to platí dvojnásob. Jak tak vybírám, přikráčel do obchodu páreček.

Pán měl kolem padesátky a paní tak pětačtyřicet. Šli rovnou na plavky. Paní hrabala a brala kousky, které podávala pánovi se slovy: "Drž…drž…drž, ať mi je nikdo nevezme!" Když se muž ztratil pod horou prádla, zavelela žena: "Jdeme zkoušet!" Zdatný a vysoký muž sportovec poslušně odcupital skoro po slepu ke kabinkám. Žena se svlékla a říká: "Dávej…dávej…dávej…" Každý kousek prádla mu předvedla se slovy: "To mi to sluší, že?" nebo "Ještěže mám dobrou postavu!" či "Jo, moc se mi to líbí, hezký, co?" dále také použila "To koukáš, viď, furt se držím." A tak dále v tomto duchu.

Výměna bundy se kvůli chybě na monitoru prodloužila, a proto jsem chtě nechtě slyšela celý dialog. Muž byl vnitřně znechucen, ale odpovídal: "Ano miláčku". Myslím, že to prázdným obchodem zaznělo minimálně padesátkrát. Paní si těch plavek nabrala požehnaně.

Nebyl to žádný zamilovaný pár, byl to normální poskok, ťulpas nebo nevím, jak ho správně nazvat. Rozhodně ho to nebavilo, ale s lehkým umělým úsměvem trpěl. Celé to trvalo asi 20 minut. Kolik chvály na sebe paní řekla za tento časový úsek, jsem já snad nepronesla za celý svůj život. Když z kabinky definitivně vyšla, držela jedny plavky. Vše ostatní tam zůstalo a tyto jedny plavky podala prodavačce: "Nechte mi je hoďku, dvě na kase, já si to tady v obchoďáku ještě pořádně projdu." Otočila se na muže a povídá mu: "Přece je nekoupím hned v prvním obchodě, ne? Teď jsou slevy na plavky všude!"

Oči pána byly hluboké jako studny, ve kterých se právě topil. Zmohl se jen na: "Ano miláčku".
Také paní jsem si samozřejmě dobře prohlédla a našla jsem skvělé přirovnání. Dokonale odpovídá jak vizáž,
tak sex-appeal. "Malá čarodějnice" z dětské kreslené pohádky. Sympatická a asexuální. Asi umí nějaká pro mě skrytá kouzla manipulace s muži, to se jí zase musí nechat. Měla bych k ní na praxi.

Kdybych já řekla manželovi, ať si jde se mnou vybrat nové plavky, myslím, že by mě odvezl rovnou k Chocholouškovi. Samozřejmě sekačku, mobil atd. s ním proberu.

Včera jsem četla článek, jak dvě zamilované lesbické ženy jsou obě před porodem. K dětem přišly plánovaně moderní vědou. Říkala jsem si, jak je nefér upřít těm miminkům táty. Jenže takovýhle "Anomiláčci" se vyšachovali už dávno. A i z dlouhodobého hlediska jim moc šancí nedávám.

Foto Zbyněk Hozák
K této fotografii se vztahují autorská práva
Se svolením autora



 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Porno ve školce

MUŽ a silonky

Tajemství v posteli aneb covid trochu jinak